REA!

Universal Nutrition Animal Omega 30st

399 kr 359 kr

  • Fri frakt på köp över 699kr

  • Fraktkostnad 140 kr

  • Leverans: 5-7 arbetsdagar

Beskrivning

Universal Nutrition Animal Omega 30st


Komplett, omfattande och praktisk. Animal Omega är en produkt som innehåller essentiella fettsyror (EFA). Om du tränar bara ibland kan du välja vilken EFA produkt som helst. Men om du är en djur är det bara ett val. Animal Omega, det senaste inom EFA-tillskott.

Det första jag uppmärksammade var att Animal Omega är väldigt omfattande, en allt-i-ett-produkt. Denna produkt har allt jag behöver. När jag använder Animal Omega vet jag att min kropp får så mycket essentiell fettsyra som den behöver.

Essentiellt, det är det viktigaste för din optimala prestation. Vad som behövs behövs dag och natt. Det är användbart med jämna mellanrum, som krävs för att uppnå optimal prestanda. Vad som är nödvändigt är grunden. Vikter är nödvändiga, din önskan är nödvändig, rätt kost är viktigt. Kosttillskott som krävs för att uppnå steg och framsteg … Dessa produkter inkluderar Animal Pak, Animal Flex, Animal Nitro och Animal Pump. Nu ansluter sig en annan grupp till dessa tillskott: Animal Omega, en uppsättning av essentiella fettsyror. Animal Omega är det perfekta kosttillskottet som ger dig essentiella fettsyror.
Om du vill ha ren muskelmassa och förbättra kvaliteten på din kroppsbyggnad, måste du först och främst se över din diet. Oavsett vilka mål du ställer för dig själv är kosten grunden.

Den gamla studien om att få i sig så lite fett som möjligt har visat inte fungera så bra för kroppsbyggnad. Frågan är inte om man skall få i sig fett utan vilket fett för att uppnå den perfekta kroppen. EFA är viktig för en optimal metabolism, hormonproduktion, kardiovaskulär hälsa, topp-prestation, dessa fettsyror ger dig också en minskning av träningsvärken samt en maximering av fettförbränningen.

OBS: Förvaras torrt och oåtkomligt för barn. Bör skyddas mot värme, ljus och fukt. Rekommenderad dos bör ej överskridas. Viktigt med en mångsidig och balanserad kost och hälsosam livsstil.

Allergiinformation: Tillverkas i lokaler som även hanterar jordnötter, mjölk, äggprotein, soja och gluten. Innehåller Sojalecitin!

 

tillbaka till: Omega-3 & Fettsyror