Olimp Pure Whey Isolate 95 0,6kg pris

Olimp Pure Whey Isolate 95 0,6kg

249 kr

  • Fri frakt på köp över 699kr

  • Fraktkostnad 140 kr

  • Leverans: 5-7 arbetsdagar

Artikelnr: 85052-56 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Olimp Pure Whey Isolate 95 0,6kg

Olimps Pure Whey Isolate 95 är ett omåttligt populärt vassleproteinisolat! För dig som söker högst kvalité av proteintillskott!

  • Stimulerar muskeluppbyggnad!
  • Otrolig smak!
  • Bra löslighet!
  • Extremt lågt kolhydrat- och fettinnehåll!
  • Innehåller tillsatta vitaminer.

Att protein utgör en av grundstenarna för ett bra träningsresultat är välkänt för de flesta. Våra muskler är till stor del uppbyggda av protein och för att musklerna ska växa krävs det att vi tillför protein utifrån, via mat och kostillskott.

Pure Whey Isolate 95 från Olimp är ett kallfiltrerat vassleproteinisolat av absolut högsta kvalité! Produkten har ett högt innehåll av vassleproteinisolat och ett minimalt fett- och sockerinnehåll.

Vassleprotein är den snabbaste proteinformen och är därför den som lämpar sig bäst efter träning. På det viset får musklerna snabbt tillgång till protein när det behövs som mest. Ett vassleprotein lämpar sig även utmärkt mellan måltider, både för stimulering av muskeluppbyggnaden och för mättnadskänslorna.

Pure Whey Isolate 95 är ett av marknadens renaste proteintillskott och passar därför dig som kräver det allra bästa. Alla tre smaker är dessutom ofattbart goda!

Doseringsinstruktioner: Blanda 1 portion  (1 skopa=30 gram) med vatten i en shaker och skaka. Ta 1-3 portioner dagligen. En av dessa kan med till fördel efter träning.

Antal doseringar per förpackning: 20/73

Information: Denna produkt bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost.  Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

* Bilderna som visas är bara för illustrativt syfte och reklamsyfte. Produktens slutgiltiga bild kan komma att ändras.

tillbaka till: Proteinpulver