Olimp Whey Protein Complex 100% 700g pris

Olimp Whey Protein Complex 100% 700g

149 kr

  • Fri frakt på köp över 699kr

  • Fraktkostnad 140 kr

  • Leverans: 5-7 arbetsdagar

Nollställ
Artikelnr: 85052-100 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Olimp Whey Protein Complex 100% 700g

Kompromisslös kvalitet för bästa möjliga pris!
En komposition av högkvalitativt ultrafiltrerat koncentrat WPC-vassleprotein och WPI-vassleproteinisolat – CFM® i en omedelbar form.

CFM®-isolaten och vassleproteinkoncentratet som används i Whey Protein Complex 100% ® kännetecknas av dess höga näringsvärde. Erhållen med avancerade tekniska processer upprätthåller de sin fullständiga struktur och funktionell vassleproteinaktivitet. Dess höga näringsvärde var anledningen till att koncentrerade vassleproteiner anses vara den mest värdefulla källan till kostprotein för konkurrenskraftiga idrottare och aktiva människor.

CFM®-isolat och vassleproteinkoncentrat hjälper till att växa och bibehålla muskelmassan.
OLIMP 100% Whey Protein Complex®

Doseringsinstruktioner: Rekommenderad användning: Ta 1-3 portioner om dagen – före frukost, mellan måltider, efter träning eller före sömn. Tillsätt 1 port (35 g = 1 skopa) till 150 ml vatten. Konsumera direkt efter beredningen. Ej lämplig för diabetiker. Överstig inte den rekommenderade dagliga dosen. Kosttillskott bör inte användas som ersättning för en varierad och balanserad diet. Förvara utom räckhåll för barn. En varierad och balanserad diet och en hälsosam livsstil rekommenderas.

* Bilderna som visas är bara för illustrativt syfte och reklamsyfte. Produktens slutgiltiga bild kan komma att ändras.

tillbaka till: Proteinpulver

Mer information

Smak

,