Olimp Labs Vita-min Multiple Sport 60 Kapslar pris

Olimp Labs Vita-min Multiple Sport 60 Kapslar

129 kr

  • Fri frakt på köp över 699kr

  • Fraktkostnad 140 kr

  • Leverans: 5-7 arbetsdagar

Artikelnr: 85052-29 Kategorier: , Tagg:

Beskrivning

Olimp Labs Vita-min Multiple Sport 60 Kapslar

Nr 1 Sport vitaminer!
Vitaminer för aktiva idrottare

Starkaste MULTIPORT VITAMINER TILLGÄNGLIGA!

UNIQUE FORMULA – MEGA CAPS® I BLISTER!
De enda som innehåller ALBION-kelater!

Vid regelbunden användning visar vetenskaplig forskning att:

  • Vitaminer och mineraler kan skydda, vitalisera och förbättra kroppens funktionella kapacitet.
  • Flavonoider och terpenoider från Gingko biloba och citrus frukt extrakt kan öka effektiviteten i blodcirkulationen, förbättra koncentrations förmågan, samt minska mängden fria radikaler.
  • Flavonolignaner från Maria tistel kan stödja den normala funktionen av levern och hjälpa levern att på ett optimalt sätt tillgodogöra sig olika näringsämnen.
  • Polyfenoler och fytosteroler av palm, pumpafrön och kaktus extrakt, kan förbättra funktionen av de hormonella system som är ansvariga för anpassning till fysisk träning.
  • Alfa liponsyra (ALA) kan fungera som en antioxidant, stödja levern, samt underlätta energiinlagring i muskelvävnad genom att förbättra insulinkänsligheten.
  • Piperin (Bioperine®) från svartpeppar extrakt kan förbättra upptag av näringsämnen från tarmarna).

För en atlet är (protein) från kosten den viktigaste källan för att muskelbyggnad och (kolhydrater och fett) för energitillförsel. Förutom dessa tre grundläggande näringsämnen, finns det många fler näringsmässiga mikroämnen i födan– vitaminer, mineraler och ämnen med vitamin liknande funktioner vilka är nödvändigt i små kvantiteter för att uppnå optimal funktion i alla vitala processer. Detta är extra viktigt särskilt för fysisk aktivitet och utveckling av bra atletisk form.

Att chelatera mineraler är den viktiga process då man binder metaller vid svaga organiska syror, e.g. aminosyror. Först då blir det möjligt att lätt kunna absorbera dessa ämnen från tarmarna och distribuera dem till de vitala processer som de deltar i. Mineraler från enkla oorganiska ämnen är praktiskt taget icke absorberbara, de absorberas endast om de kan bilda chelater tillsammans med ämnen som samtidigt tillförs i den kost man äter.

Enligt ovan, innehåller Chela-Min ® sammansättningen från Vita-Min Multiple Sport®, mineraler i form av aminosyra chelater producerat av marknadsledaren inom farmaceutiska råvaror – det amerikanska företaget Albion®.

Doseringsinstruktioner: Tag 1 kapsel VITA–PLEX® och 1 kapsel CHELA-MIN® en gång per dag efter huvudmålet.

Information: Detta är ett kosttillskott och bör ej användas som ett alternativ till en varierad kost. Den rekommenderade dagliga dosen bör ej överskridas. Förvaras oåtkomlig för små barn. Tänk på vikten av en mångsidig och balanserad kost och en hälsosam livsstil. Produkten är avsedd för friska personer över 18 år. Om Du är gravid, ammande, lider av sjukdom eller behandlas med läkemedel bör Du alltid kontakta läkare innan Du använder produkten.

* Bilderna som visas är bara för illustrativt syfte och reklamsyfte. Produktens slutgiltiga bild kan komma att ändras.

tillbaka till: Vitaminer och mineraler