OLIMP SPORT NUTRITION fakta

-ett igenkänt märke över hela världen sedan 1990

Olimp är den största producenten av kosttillskott i Polen och en ledande producent i Europa samt över hela världen. Vad som sätter Olimps produkter högre bortsett från andra företag är lång erfarenhet av att skapa, implementera och producera egna, innovativa receptbelagda kosttillskott. OLIMP SPORT NUTRITION® kosttillskott tillverkas med hjälp av högsta kvalitativa, verifierade och testade komponenter. Genom att välja Olimps näringsämnen och kosttillskott kan du vara säker på att du endast använder hälsosamma och säkra produkter, fritt från ingredienser som på något sätt kan hota din hälsa.
Kom ihåg att Olimp-produktionslinjerna aldrig har tillsatt billiga substitut av låg kvalitet. Olimps Laboratories mål och kvalitet drivs av entusiasm.

Olimp är ett av de få företagen i världen som producerar kosttillskott och näringsämnen för idrottare i enlighet med GMPs standardkrav och har kvalitetssystem för hantering som är praktiskt genomförda och certifierade. HACCP (Risk Analysis and Critical Control Points) kontrollerar överensstämmelse med DS. 3027 E: 1997 standard och ISO-9001-2001; ISO 22000: 2006 (HACCP-krav ingår).